Staj Komisyonundan Ege Üniversitesi Kütüphanesi Ziyareti

Staj komisyonu üyeleri Dr. Öğr. Üyesi Mithat Baver Zencir ve Dr. Öğr. Üyesi Kemal Yayla staj süreçlerini değerlendirmek, kurumsal iş birliklerini güçlendirmek ve uygulayıcılar ile görüş alışverişinde bulunmak üzere stajyer kabul eden kurumalara ziyaret gerçekleştirmektedir.

Daha önce Karşıyaka Hoca Mithat İlçe Halk Kütüphanesi’ni ziyaret eden komisyon üyeleri, ikinci ziyaretlerini Ege Üniversitesi Kütüphanesi’ne yapmışlardır. Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanı Nedim Hant, Teknik Hizmetler Şube Müdürü Leman Kozakcı Bakar ve Kullanıcı Hizmetleri Şube Müdürü Metin Gençay ile görüşen komisyon üyeleri staj süreçleri ve yapılacak iş birliklerine yönelik görüş alış verişinde bulunmuşlardır. Stajyer öğrencilerin de değerlendirildiği görüşmede, öğrencilerin gelişimine yönelik yapılabilecek düzenlemelerin karşılıklı eş güdüm içerisinde nasıl gerçekleştirilebileceği ele alınmıştır.

Değerli meslektaşlarımıza misafirperverlikleri için teşekkür ediyoruz.